Koekexpert Marijntje

Koekexpert Marijntje


Van Eigen Deeg is opgericht door Marijntje van Benthum. Ze kan je alles vertellen over het bakken van koeken en dit deelt ze ook graag met alle koekliefhebbers. Van choco-chip koeken tot honing amandelkoeken. Zij bakt koekjes in alle soorten en maten: van supergezonde tot en met de meest zoete guilty pleasures. Marijntje weet hoe je het beste te werk kunt gaan, wat de do’s en don’ts zijn en welke ingrediënten het beste samen gaan voor koeken. Ze is een succesvolle onderneemster en niet te vergeten een echte koekexpert. 

Marijntje aan het woord

‘Van Eigen Deeg’ is ontstaan vanuit mijn voorliefde voor het bakkersvak. Mijn ouders hebben 25 jaar lang een aantal succesvolle bakkerswinkels gehad in het Land van Cuijk. Als bakkersdochter ben ik opgegroeid tussen het deeg, de draaiende mengmachines, de heerlijke geuren en verse lekkernijen. 

Mijn ambitie is het neerzetten van een mooi merk dat een brede doelgroep aanspreekt. Ik vind het belangrijk dat een merk impact maakt in het koekschap door te laten zien hoe je echt stappen kan zetten op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen. Niet alleen erover praten, maar laten zien wat ik nu al kan doen. Iedere dag kijk ik weer wat er nog meer mogelijk is.

Als koekexpert wil ik graag de meest lekkere koekjes ontwikkelen. Hierbij zijn kwalitatief goede grondstoffen en bijzondere smaken belangrijk. Het uitgangspunt is dat we koekjes maken met ingrediënten die ook in het keukenkastje thuis staan. Dus zonder industriële toevoegingen en troep. In mijn bakkerij wil ik graag een positieve sfeer neerzetten, waar mensen graag (willen gaan) werken. Bij Van Eigen Deeg krijgt iedereen een kans om zich te ontwikkelen en mee te helpen de missie van Van Eigen Deeg in te vullen. Dit kan uiteraard alleen maar als iedereen zich echt inzet en ook het beste uit zichzelf wil halen: work hard, play hard is bijvoorbeeld een van onze kernwaarden.
 
Het is fantastisch om te zien dat we tegenwoordig met een fijn team iedere dag weer producten maken die landelijk verkrijgbaar zijn.
 
 
Foto Marijntje

Baktips

Voor al je vragen over koeken kan Marijntje jou helpen. In haar maandelijkse baktips kun je de expertise van Marijntje first hand ervaren en testen. Gegarandeerd dat je iedere week keer wilt mee bakken en wil leren van de bakkunsten van Marijntje.

De Baktip video’s zijn te vinden op het Youtube kanaal van Van Eigen Deeg, de Instagram en de Facebookpagina.

Marijntje SliderKoek Expert Marijntje SliderKoekexpert Marijntje Slider

Tip 5: Hoe bak je een knapperig koekje?

Hoe bak je een lekker krokant koekje? Ik deel dit graag met jullie! Volg mijn baktips om zelf ook een echte koekexpert te worden.

Wil jij ook een echte koekexpert worden?

  • Wolfstraat 3 - 6531 LK Nijmegen
  • Info@vaneigendeeg.nl
  • 024-7370357
  • 06-17838792

Volg de koekexperts Van Eigen Deeg