Home

Van Eigen Deeg is de eerste in Nederland met ambachtelijke koekjes
in een volledig plasticvrije verpakking!

Het assortiment bestaat uit 9 heerlijke smaken: Vijg Havermout, Spelt Choco, Cranberry Kokos, Honing Amandel, Appel Kaneel, Popcorn Witte Choco, Chili Choco, Citroen Maanzaad, VEGAN Spelt Sesam Ahorn. 
Van Eigen Deeg streeft naar originaliteit en authenticiteit. Ontdek hier onze nieuwe en toekomstige smaken. De koeken zijn verkrijgbaar in een geheel composteerbare verpakking, zonder plastic. Alles is afbreekbaar in de GFT-bak.  

Benieuwd naar onze andere formaten voor horeca en B2B? Voor ondernemingen bieden wij speciale hoeveelheden aan op aanvraag.

Nu verkrijgbaar bij:

Verantwoord genieten bij de koffie

De heerlijke Van Eigen Deeg koeken zijn perfect voor bij de koffie! Met een goed geweten genieten van een lekker bakkie en een heerlijk koekje.

 Wat wil je nog meer?

Studiekoeken

Zit je vaak met je neus in de boeken? Laat Van Eigen Deeg je dan helpen met haar verantwoorde koeken! Wie zegt dat studeren niet heerlijk kan zijn?

Historie

Marijntje groeide op tussen deegrollers, meel en ovens in de bakkerij van haar ouders. Kom alles te weten over de achtergrond van deze bakkersdochter en het ontstaan van ‘Van Eigen Deeg’. Waar komt haar passie voor bakken vandaan en wat zijn haar drijfveren?

Video afspelen

Volg de koekexperts Van Eigen Deeg