Kerstpakketten: lekker, duurzaam en plasticvrij

Kerstpakketten 2020

Ben je voor dit jaar op zoek naar een duurzaam kerstpakket? En gewoon echt iets lekkers? Laat je medewerkers/collega’s of relaties weten dat je ze waardeert. 

Onze koekjes zijn 100% plasticvrij verpakt in een luxe verpakking met ambachtelijke uitstraling.

We zijn dit jaar met Van Eigen Deeg goed vertegenwoordigd in een aantal kerstpakketten. Stuk voor stuk mooie pakketten met een goed verhaal; Duurzaam, lokaal, plasticvrij én vooral heel lekker natuurlijk. Heb je vragen of wil je heel graag onze koeken proeven? Neem vooral contact met ons op!  Bij ons ben je aan het juiste green-minded adres: info@vaneigendeeg.nl of 024-7370357

Spicy Speculaas : onze eigen bijzondere specerijenmix , in roomboter of vegan variant

  • Mailing met het Spicy Speculaas koekje: de lekkerste brievenbuspost met 25 of 50 heerlijke winterkoekjes!
  • 4 plasticvrije pakken koek in verschillende smaken in een mooie kraft-cadeaubox, met de mogelijkheid om een bedrijfsboodschap op sticker toe te voegen. 
  • Er kan ook voor een mixdoos met koffie, thee, Oersoep of Krenkelaar worden gekozen.
SpicySpeculaas_front_2020

Hét circulaire kerstpakket van 2020 - Verspilling is Verrukkelijk

Verras, inspireer en red voedsel!

Ongeveer een derde van al het voedsel in de wereld wordt verspild. De ondernemers van Verspilling is Verrukkelijk willen hier iets aan doen en laten op een creatieve manier zien dat het anders kan. Ze maken de lekkerste en mooiste producten van ingrediënten die anders verspild zouden worden. 

* Met Van Eigen Deeg Circulariekoek: gebakken van gered brood, warme kaneelsmaak en met cranberry zaadjes die ook uit een reststroom komen.

>> Bekijk alle circulaire pakketten hier >> 

De twee duurzaamste, sociale en vooral Nijmeegse pakketten

Ga dit jaar voor 100% plasticvrij en helemaal vegan!

WNF Groene KerstBox
Wil je het eens op een andere boeg gooien? Let’s go green this Christmas met onze WWF Groene KerstBox. Een box met een positieve boodschap.  

Alle producten zijn namelijk duurzame alternatieven voor spullen die in het dagelijkse leven regelmatig worden gebruikt. En zeggen we duurzaam, dan mag je verwachten dat alles 100% plasticvrij is, geen chemische bullsh*t bevat en gemaakt is door inspirerende lokale ondernemers met een dennengroen hart. Én deze is wel heel erg groen! Bij elke Box plant het WWF drie bomen in het Atlantisch Regenwoud in Brazilië. Groener dan groen dus!

Organic Super Box
Je hebt kerstpakketten die vallen voor de oude vertrouwde versnaperingen. Je hebt ook duurzame KerstBoxen die het liever op origineel lekkers met groene look & feel gooien. 

Met de Organic Super BorrelBox haal je alles in huis voor een finger lickin’ lekkere feestelijke borrel. Van duurzame chocolade tot plantaardige cookies, en van vegan wijncocktail tot lekker groen bakkie thee. Elke green goodie is 100% natuurlijk, plasticvrij, zero-waste, vegan en van lokale makelij.